Professionel spartling med 2ien

Professionel spartling tilbydes af din maler

2ien udfører spartling af vægge og lofter. Forudsætningen for et perfekt resultat er en spartling, der overholder både gældende regler og nyligt indhøstede erfaringer. Din malermester kender til mange metoder til udførelse af spartling, og jeg går altid efter den bedste kvalitet til den enkelte opgave. Til spartling har 2ien  en række specialiserede maskiner og redskaber , som giver en langt bedre kvalitet end du kan få ved selv at svinge spartlen. En maler, der bruger en spartel professionelt, når således langt smukkere resultater.
Professionel spartling i et et ægte spartelfirma udelukker de nemme og for hurtige løsninger: Ved overgangen fra vægge til lofter bruger jeg ikke gummifuger, jeg hjørnetaper i stedet for. Det er måske en lidt dyrere spartling, men mit valg er den fagligt forsvarlige spartling og den mest holdbare.
I øvrigt anbefales i malerbranchen, at overflader af gipsplader altid fuldspartles jævnfør Malerfagets Behandlings- anvisninger (MBA) og Teknologisk Instituts Malerfagligt Behandlings- Katalog (MBK).
Har du brug for at få spartlet en væg eller et loft, så lad din malermester fra 2ien gøre det. Bundarbejdet med spartling af vægge eller træværk er en god investering, som holder i  årevis.En verflade bliver automatisk smukkere, når fundamentet er i orden, og det er en overskuelig sag at vedligeholde og genopfriske med nye farver. Få en maler, der udfører et professionelt bundarbejde. Du får samtidig en investering, der kan aflæses direkte i boligens værdi. Besøg vores galleri hvor du vil se flere billeder om spartling her. 2ien på Fyn - en nærliggende mulighed! Kontakt os her.

Spartling