Malerarbejde

Malerarbejde farverådgivning og miljøvenligt materialevalg

Skal rummet virke større, eller skal stuen samles lidt? Skal loftet males i lyse farver, så der bliver højere til loftet eller bør endevæggen males i en mørk farve, for at få et mere harmonisk rum? Der kan opstå mange spørgsmål, når man står alene og uden erfaring med et malerarbejde. Hos 2ien har vi dygtige malere, der hjælper dig med alle de spørgsmål, du end måtte have, og så afslutter vi altid vores arbejde med en grundig oprydning, så du ikke hænger på den.

Miljøvenligt malerarbejde

Hos 2ien gør vi en dyd ud af at passe på miljøet. Derfor anbefaler vi, at man bruger miljøvenlig maling fra Nordsjö og Rockidan der er den første malingsproducent, som har fået Svanemærket. Når et produkt er svanemærket betyder det, at produktet opfylder høje kvalitetskrav og er klassificeret som miljøvenligt - både hvad angår fremstilling og brug. Miljøvenlig maling fra Nordsjö til indendørs malerarbejde har vist sig at være fordelagtigt, fordi der er tale om en begrænset brug af farlige stoffer i produkterne, og desuden indeholder produkterne kun lave mængder af opløsningsmidler. Derfor har nogle af Nordsjö produkter opnået retten til at bære den europæiske miljømærkning - EU-blomsten.

Vi gør naturligvis brug af malingen fra Nordsjö.

Din maler tilbyder farverådgivning

Farver vil påvirke dig selv, dine omgivelser og dine rum. Ved et malerarbejde er det derfor vigtigt for alle i boligen, at du vælger de rigtige farver og de mest gunstige farvesammensætninger til vægge, lofter, facade og træværk. Har du brug for hjælp til farverådgivning, hjælper vores dygtige malere dig selvfølgelig, så du kan opnå præcist det resultat, du har i tankerne. Kundetilfredshed er utrolig vigtig for os. Derfor stopper vi ikke vores arbejde før end, du er tilfreds.

Du er også altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Indvendigt malerarbejde

Udvendigt malerarbejde

Indvendigt træværk