Tapetsering, væv & filt

Opsætning af tapet, filt og væv

Din maler fra 2ien har stor erfaring med tapetsering og opsætning af filt og væv. Søger du det afdæmpede og enkle eller er du mere til det farverige? Foretrækker du en traditionel stemning eller en mere moderne præsentation, tapeter giver en verden af muligheder for at skabe særlige udtryk. Her har du altså mange muligheder for at give dine vægge lidt personlighed, så de passer perfekt til dig og dit hjem.

Vi gør det ordentligt i første forsøg

Med flere års erfaringer er der næsten ikke det projekt, vi ikke har set. Vi er derfor en solid samarbejdspartner til dit næste projekt. Opsætning af filt og væv kan være en vanskelig opgave, men får du os til at udføre opgaven, er du sikker på, at lykkes i første forsøg, så du undgår lang ventetid. Når vi har gjort vores arbejde færdigt, rydder altid op efter os, så du ikke står med den kedelige opgave. Med service fra 2ien er du i gode hænder, og derfor kan du læne dig trygt tilbage, når vi udfører vores arbejde.

Giv dine vægge et nyt liv

Gamle vægge kan være triste at se på, men med en kærlig hånd kan de se så godt som nye ud! Hvis du vælger os, er du garanteret et friskt pust til dine omgivelser. Om du ønsker et moderne look eller noget mere traditionelt, kan det gøres med opsætning af tapeter, filt eller væv. Det er også en rigtigt god måde at lade din personlighed skinne igennem på. Vi tilbyder gerne rådgivning omkring opsætning, og hjælper dig med at finde det helt rigtig til netop dine vægge. Du er selvfølgelig sikret kvaliteten, så resultatet lever helt op til dine forventninger. 

Sidder du inde med nogle spørgsmål, skal du ikke være bange for at gribe telefonen og kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Billeder af tapetsering