Spartling

Professionel spartling med 2ien

Spartling er en vigtig del af vores malerarbejde. Det er nemlig rigtig vigtigt, at man begynder sit arbejde med at spartle den pågældende overfalde, så den er helt glat. På den måde undgår man, at det færdige arbejde ser sjusket og ufærdigt ud. Hos 2ien spartler vi altid, inden vi går i gang med at male. Du er derfor altid sikret det smukkeste resultat.

Professionel spartling tilbydes af din maler

Hos 2ien udfører vi spartling af både vægge og lofter. Forudsætningen for et perfekt resultat er en spartling, der overholder både gældende regler og nyligt indhøstede erfaringer. Din malermester fra 2ien kender til mange metoder til udførelse af spartling, og vi går altid efter den bedste kvalitet til den enkelte opgave. Til spartling har 2ien en række specialiserede maskiner og redskaber, som giver en langt bedre kvalitet, end du kan få ved selv at svinge spartlen. Du er derfor garanteret et langt smukkere resultat.

Ingen nemme og hurtige løsninger

Professionel spartling i et ægte spartelfirma udelukker de nemme og for hurtige løsninger. Ved overgangen fra vægge til lofter bruger vi ikke gummifuger. I stedet for bruger vi hjørnetaper. Det er måske en lidt dyrere spartling, men tilgengæld er det den mest forsvarlige og holdbare spartling, du kan få. Du er derfor sikret et resultat, der ikke kun ser godt ud, men som også holder så lang tid som muligt.

Om det drejer sig om væggen eller loftet, så lad din malermester fra 2ien gøre arbejdet. Bundarbejdet med spartling af vægge eller træværk er en god investering, som holder i  årevis. En overflade bliver automatisk smukkere, når fundamentet er i orden, og i fremtiden er det overskuelig sag at vedligeholde og genopfriske med nye farver. Få en maler, der udfører et professionelt bundarbejde. Du får samtidig en investering, der kan aflæses direkte i boligens værdi.

Det anbefales i malerbranchen, at overflader af gipsplader altid fuldspartles jævnfør Malerfagets Behandlings- anvisninger (MBA) og Teknologisk Instituts Malerfagligt Behandlings- Katalog (MBK)

Billeder af spartling