Malerarbejde farveraadgivning-og-miljoevenligt-materialevalg

Miljøvenligt malerarbejde

Din maler tilbyder farverådgivning

Skal rummet virke større, eller skal stuen samles lidt? Loftet kan få en maling i lyse farver, så der bliver højere til loftet? Eller bør endevæggen males i en mørk farve, for at få et mere harmonisk rum? Se flere billeder om indvendigt malerarbejde her. Farver vil påvirke dig selv, dine omgivelser og dine rum. Ved malerarbejde er det derfor vigtigt for alle i boligen, at du vælger de rigt

Skal rummet virke større, eller skal stuen samles lidt? Loftet kan få en maling i lyse farver, så der bliver højere til loftet? Eller bør endevæggen males i en mørk farve, for at få et mere harmonisk rum? Se flere billeder om indvendigt malerarbejde her. Farver vil påvirke dig selv, dine omgivelser og dine rum. Ved malerarbejde er det derfor vigtigt for alle i boligen, at du vælger de rigtige farver og de mest gunstige farvesammensætninger til vægge, lofter, facade og træværk. Se billeder om maling af træværk her. Om udvendigt malerarbejde se flere billeder.

Miljøvenlig maling når 2ien vælger materialer

2ien anbefaler at bruge miljøvenlig maling fra Beckers, der er den første malingsproducent som har fået Svanemærket. Når et produkt er svanemærket betyder det, at produktet opfylder høje kvalitetskrav og er klassificeret som miljøvenligt - både hvad angår fremstilling og brug.  Miljøvenlig maling fra Beckers til indendørs malerarbejde har vist sig at være fordelagtigt, fordi her er tale om en begrænset brug af farlige stoffer i produkterne, og desuden indeholder produkterne kun ilave mængder af opløsningsmidler. Derfor har nogle af Beckers produkter opnået retten til at bære den europæiske miljømærkning - EU-blomsten.
Malerarbejde farverMalerarbejde indvendigt træværk